Forums

Thank You Message Appearing twice after form submission

webpro 16 Nov, 2012
Hi,

Currently using Joomla 2.5 with the latest version of Validated Chronoforms. After upgrading the chronoforms from earlier version, the custom code form is working fine and showing thanks message and sending email, but the problem is where we submit the form the Thanks message appears twice on the page, once in the template and once exactly after the template finishes in simple html format. I searched forums also but i cant figure out where i am doing something wrong. Please find attached the screenshot here. Please help to solve the same.
http://www.seo-19.com/img/screenshot.jpg
GreyHead 16 Nov, 2012
Hi webpro,

I've seen something once before when the template echoed the page content in the footer. There's nothing I know of built-in to ChronoForms that will do this.

Please post a link to the form so I can take a quick look.

Bob
webpro 16 Nov, 2012
Hi Bob,

i have posted a link to the form in your PM, i hope you must have got it.

Best Regards
Webpro
GreyHead 16 Nov, 2012
Hi Webpro,

I don't see any PM or email from you - you may have sent to to Max (admin) instead of to me??

Bob
webpro 16 Nov, 2012
Hi Bob,

I have send the links through PM and Email pls check if you have recieved it.

Best Regards
Webpro
GreyHead 16 Nov, 2012
Hi Webpro,

I have found two emails now thank you (no PMs though). I'll take a look shortly.

Bob
GreyHead 16 Nov, 2012
Hi Webpro,

It looks like something odd in the template. The second copy copes up inside HTML comment tags like this
<!--<h2>Thanks Your Form Has Been Submitted</h2>
<p><!-- InstanceBeginEditable name="PageBody" -->
. . . rest of form here . . .
<!-- InstanceEndEditable -->

I suggest that you have a look at the template file and see what is supposed to be in that space.

Bob
This topic is locked and no more replies can be posted.