Buy Now
Sign in

How to use the Delete toolbar?

goliath , June 25 2015, 14:40
G
goliath 144
June 25 2015, 14:40 #348679
I use the _DELETE_ function in my CC listing. This works fine (the record is deleted).
Now I try to use the _TOOLBAR_DELETE_ in combination with the _SELECTOR_ function. I assumed that this button would delete the selected record, but nothing happens. So, what am I doing wrong?
G
goliath 144
June 30 2015, 07:18 #348819
Anyone?
admin 28
July 03 2015, 20:01 #348965
It should work too, do you have the latest update of CC installed ?
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
G
goliath 144
July 13 2015, 09:56 #349322
The installed version of ChronoConnectivity is 5.0.2
G
goliath 144
July 24 2015, 06:26 #349793
Anyone?
G
goliath 144
August 06 2015, 07:57 #350248
Anyone??
admin 28
August 10 2015, 04:00 #350354
Hi Geert,

There is a code version which you can use instead, its noted under the "Help" tab, please post a reply if you can't get it to work, you need to pass the action's name and that would be "delete".

Regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
G
goliath 144
August 10 2015, 05:58 #350356
Hi Max

I think this is the code you mean:

$this->view->Toolbar->renderButton("button_id", "link_href", "TEXT", "image_path", "submit_selectors");


But I don't have any clue on what to fill in where?
admin 28
August 14 2015, 06:33 #350500
button_id: can be any thing, say "delete"
link_href: the link to your listing and add "&action=delete" to the end.
image_path: the link to the button's image if you need one.
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
G
goliath 144
August 14 2015, 08:47 #350501
Hi Max

I don't need an image_path. The link to my listing is "index.php?option=com_chronoconnectivity5&view=connection&Itemid=1322"

So I do the following:

I go to "Front List > List Display > Table"
In Footer code I put the following:

<?php $this->view->Toolbar->renderButton("delete", "index.php?option=com_chronoconnectivity5&view=connection&Itemid=1322&action=delete", "Delete selection", "", "submit_selectors"); ?>


In the frontend I can't see anything. Not even a button.

If I put _TOOLBAR_DELETE_in the footer, I can see a delete button, but after selecting some records nothing happens when I click on it.
G
goliath 144
September 10 2015, 07:42 #351550
Anyone?
M
macgyver 3
October 15 2015, 15:21 #352518
I have exactly the same problem... Can't figure out how to solve it. I tried many things without any success.
admin 28
October 16 2015, 20:45 #352572
 1
Hi,

Just tested this, do you have a search button in your header ? if you do then the button's name should not = "submit", when its, the toolbar buttons will not work.

Regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
M
macgyver 3
October 17 2015, 07:51 #352578
Yes I have ! And that makes sense... Let me try...
M
macgyver 3
October 17 2015, 07:53 #352579
I renamed the search button and ... it works !
I'll not have got this on my own I think .

Thanks Max.