Buy Now
Sign in

Add New Model

Z
Zyraj
Hello!
I'm having this weird bug, when I try to add a second Model to the read_data function it gets stuck on the loading gif forever, I tried reinstalling ChronoConnectivity and nothing, also at the uninstall I got an error asking me to install the CEGCore framework which I have no idea where to get... help please!!!
Z
Zyraj
Just noticed a mistake in my previous post, I said I reinstalled CC6, that's because I'm having this issue both in CF6 and CC6
GreyHead
Hi Zyraj,

Where exactly do you get the error with the second model? Is tha in the Form Editor or when you view the form?

The CEGCore library is installed with CF and CC - if you re-install the latest release of CF then you will update/re-install the library.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
admin
Hi Zyraj,

Does your browser's console report any errors when the loading does not work ? I may need admin login to test this.

Best regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
J
joachimliedtke
Same problem here on Chronoforms and Chronoconnectivity. I get a warning and an error while trying to add a new model:

Warning = Multiple forms should be contained in their own form elements ...

Error =
index.php?option=com_chronoforms6&cont=connections&act=edit&id=3:2232 Uncaught TypeError: undefined is not a function
at forEach (<anonymous>)
at Function.forEach (mootools-core.js:5)
at each (mootools-core.js:9)
at e (jquery.min.js:4)
at dc (jquery.min.js:4)
at Function.n.param (jquery.min.js:4)
at Function.ajax (jquery.min.js:4)
at read_data_add_model (index.php?option=com_chronoforms6&cont=connections&act=edit&id=3:2232)
at HTMLButtonElement.onclick (index.php?option=com_chronoforms6&cont=connections&act=edit&id=3:2285)



HTH
J
joachimliedtke
OK, found out myself. The plugin Switch editor was to blame. I deactivated it and now is all fine ... sorry.