Buy Now
Sign in

Save Failed

stanbush , February 01 2017, 15:55
S
stanbush 35
February 01 2017, 15:55 #364754
I am getting this message :

Save Failed
A form title is required and should NOT have any spaces or special characters

I have searched the forums and found the other threads pointing to the FAQ suggesting...
Q. If your php.ini file has a setting for max_input_vars
A. It's currently set to 3000

Q. If suhosin is installed
A. No

Q. If mod_security is installed.
A. No

Any other suggestions?
GreyHead 64
February 01 2017, 16:15 #364755
Hi stanbush,

Is this all forms or just one particular one?

If the form is large try increasing the max_input_vars setting to a higher level. And be sure to check the setting in the Site Admin > System Information > PHP Info page, not in the php.ini file itself as that value can be over-ridden.

Try setting Site Error Reporting to Maximum and/or check the server logs to see if you find more helpful messages.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
S
stanbush 35
February 01 2017, 16:32 #364757
Well... there's actually only the one form. And there are only 5 fields. One of them has a drop down field with 6 options, and the PHP Info page is where I got the info.

Will set the site Error to Max and see.. .thanks
S
stanbush 35
February 01 2017, 16:56 #364759
So... even though hosting company said 'no suhosin' is not installed...
adding these
suhosin.get.max_vars=3000
suhosin.post.max_vars=3000
suhosin.request.max_vars=3000
allowed the file to save..
BUT.. the actions/events aren't being saved under the setup tab. I'll go watch a tutorial again. I only do this once or twice a year... so maybe I missed something . :-/
S
stanbush 35
February 01 2017, 17:23 #364760
I'm going to have to get back to this one later today.
I think it's something to do with Gantry 5, but not sure.... confused.
the 'demo forms' render..
the form I created does not.
S
stanbush 35
February 02 2017, 00:00 #364766
 1
I got everything worked out, but honestly I did NOT discover what caused the issue. I started a form.. .saved... viewed... added a field...saved viewed... added a field...saved viewed...etc.... until I was done.

Afterwards, I could go in and edit the form and save it. So...

That's my story and I'm stickin to it