Buy Now
Sign in

Plugin {chronoforms6} doesn't work after update php to 7.3.8

danielitob , August 29 2019, 12:53
D
danielitob 117
August 29 2019, 12:53 #389022
Hi,
after update to php 7.3.8, i have problem with plugin {chronoforms6} . I have some article which have a form called with
{chronoforms6}contatti&toemail=xxxxxxx@gmail.com{/chronoforms6}
where i pass an email to a form.
The form contatti works with preview button (naturally i have set a value in hidden value so the form is able to send email).
The form contatti doesn't work in articles (before the update it worked), for example :
https://www.condominiosereno.it/elettricista/roma/impiantisticasas
The hidden value that i have in the form is correctly evaluated with the email passed through the plugin.
After submitting the form, the debugger does not start (see in attach)
Please consider that the same form, if it is not included in a K2 article via the plugin, works correctly.
I hope someone can help me
available for other information, thanks very much
Daniele
D
danielitob 117
September 02 2019, 15:20 #389084
Can someone help me?
thnks a lot,
regards
admin 28
September 02 2019, 21:05 #389087
Do you have the Chronoforms6 "content" plugin installed and enabled on your site ? if yes then please disable it!
Best regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
D
danielitob 117
September 03 2019, 09:25 #389093
Hi Max,
if i disable Chronoforms6 plugin, type "Content", i cannot include the code
{chronoforms6}contatti&toemail=xxxxxxx@gmail.com{/chronoforms6} 

in my k2 article.
I did a test disabling the plugin and the form no longer appears in the article.
There is another solution? Thanks in advance
regards
D
danielitob 117
September 15 2019, 09:45 #389198
Hi Max,
could you help me?
thanks a lot,
regards
admin 28
September 17 2019, 03:45 #389217
 1
 Answer
it should work, did you add com_k2 to the components list in the "chronoengine_gcore2" system plugin settings ?
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
D
danielitob 117
September 23 2019, 17:10 #389284
 1
Thank you Max, problem has been solved!
thanks and regards