Buy Now
Sign in

Chronoform error view

dmmario , April 01 2019, 13:56
D
dmmario 6
April 01 2019, 13:56 #385409
Hello everyone.

I have a problem with chronoform5 on joomla. I created a form but I noticed that with a dropdown menu I know google chrome you see the arrow where it makes you select the content, while on firefox this arrow does not appear at the bottom but you still load the contents of the list. Is there any way to make this arrow appear even on firefox?

Thank you
admin 27
April 01 2019, 19:17 #385410
 1
Hi,
Do you have a screenshot of the problem ? also its recommended to use v6 now
Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
D
dmmario 6
April 02 2019, 10:25 #385427
upload screen. Thanks
D
dmmario 6
April 02 2019, 11:59 #385429
Cattura.JPG
Attachments
Cattura.JPG
Cattura.JPG
(14.8 KiB)
115 Downloads/Views
admin 27
April 03 2019, 11:37 #385459
Maybe some CSS conflict, did you try v6 ?
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
D
dmmario 6
April 03 2019, 12:15 #385461
No, I can't try version 6. If it was a Css problem how can I understand it?

thank you
GreyHead 64
April 03 2019, 12:57 #385463
Hi dmmario,
Please can you post a link to the form page so we can take a look?
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
D
dmmario 6
April 03 2019, 15:05 #385471
The content here is visible only for authorized users.
GreyHead 64
April 04 2019, 09:56 #385516
Hi dmmario,
When I first viewed the form in FireFox (on Windows 10) I could see the drop-down arrows OK - then FireFox asked me to restart to upgrade to the latest release and the arrow disappeared. Seems to be something to do with the default FireFox settings but so far I haven't found any clues about how to fix it.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
D
dmmario 6
April 05 2019, 08:40 #385575
I solved. It's a problem in the size = "" entry. A value must be entered (for example, 0), it doesn't have to be For example "...... size =" 0 "