Buy Now
Sign in

Recaptcha Response is Empty

annekm , November 17 2017
Answered
A
annekm
Hello,

I am using the Google No Captcha in my Chronoforms. But I am having issues with its verification. Upon submission I keep getting the message "The reCAPTCHA wasn't entered correctly. Please try it again."

Upon Deugging, I found that the Google No Captcha array was empty. I am posting the Debug results. Please guide me as to how to rectify this issue.

Data Array
Array
(
[chronoform] => application_form
[event] => submit
[Title] => Dr
[Name] => Anu Ganesh
[Gender] => F
[PresentDesignation] => Doctor
[ClinicAddress] => Perungudi,
Kandanchavadi
[ClinicState] => Tamil Nadu
[ClinicPinCode] => 123455
[ClinicPhone] => 122444
[ClinicFax] =>
[HomeAddress] => Perungudi,
Kandanchavadi
[HomeState] => Tamil Nadu
[HomePinCode] => 1234
[HomePhone] => 13244
[HomeFax] => 12324535
[Email] => xxxx@otestls.org
[MedicalRegNo] =>
[DateofRegistration] =>
[PlaceofRegistration] =>
[UGInstitution] => Anu Ganesh
[UGDegree] =>
[PGInstitution] =>
[PGDegree] =>
[otherreasons] =>
[OtherMemberships] =>
[HonoursAwards] =>
[membershipplan] => 1500
[g-recaptcha-response] => 03AHhf_50U1XqQUAm8VqhfwlR1Yv-_89zYSyivGI_VfkuuzPGSQ6hZ1W-t5x-CYJdQ_-EaSF6HIU-A6-9F7S3Go5GIbtKUbgc-mHRudgFo5_z6uu1PNslEZy-noCqGYAlo3onSbDG0YZiOEpMOc8KdPIABQhLX1_FImEQ4eY9z0qhp3rjQs2fAcmxvXfkJmKPPHC7w9NSsXo9b2MDRKCpUPPOel1ssWmMVEEetjjPYnqmVCtio82YAVwdavNZxnGLldfjxMU8myLfoTIitMjrMMXjurc3DhruojpnuedTHwnLtMlu99EvknMs-CNTdtEbbHi0R9HtNXw_fr7EX90GKidpliMPYjM_oUGvTdV3bWl84szoGY_v713tk7h8GagQn2skPzYOm19NahIkyiauUAYIM6ASlvtQhzYET7buiymrj4DkDbHRxzTzLGulh7_2LMyBTHwUUTRIR
[btn_submit] => Proceed to Payment
[Status] =>
[txnid] =>
[Approval] =>
)
Array
(
)
Errors
Array
(
)
Debug Info
Array
(
[19] => Array
(
[Check Google NoCaptcha] => Array
(
[0] =>
)

)

)


Regards,
Anu
GreyHead
Hi Anu,

It looks as if the form is not connecting to Google from the form On Submit event as there is no response listed. Please see this FAQ

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
A
annekm
Hi Bob,

Thanks for your response. The following info from the FAQ helped me resolve the issue.

If $response is empty then you can try copying and pasting the url into your browser to see if that gives a response. If it does then you probably have the problem with file_get_contents() described above.


Thanks and Regards,
Anu