Buy Now
Sign in

Captcha fault

Spetter , May 17 2008
S
Spetter
Hi,

First off all great component!! I'm using it now for a while, but I ran into a problem with the captcha where in a lot off cases the first time you enter an captcha code it will say that it is an incorrect code. Are there more people who have problems with this?

Cheers,
David
admin
Hi David,

I think yes the problem has been introduced before, if you search the forums here then you can find it, let us know, which Joomla version do you have, which Chronoforms version, do you have rund through the problem using the mambot or the component page, how many times did you test this, does it happen all time ?

Cheers

Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
GreyHead
Hi David,

If you don't already have it please update to the latest version of ChrnonForms. I haven't seen this reported recently.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
S
Spetter
"admin":
Hi David,

I think yes the problem has been introduced before, if you search the forums here then you can find it, let us know, which Joomla version do you have, which Chronoforms version, do you have rund through the problem using the mambot or the component page, how many times did you test this, does it happen all time ?

Cheers

Max


I tried to search but couldn't find the problem/solution. I use the latest (dutch) version 1.5.3 of Joomla! and the latest Chronoforms. I get the problem with the component page (link in the menu). I tested it many times (10+) and in 8 out of 10 I get the problem. I will try to reinstall the component because I updated an older version of it.

Cheers
S
Spetter
Still having the problem. Is it possible that there is a time out time for the image verification? Because it is a big form what take a long time to fill out?

Cheers
David
GreyHead
Hi David,

I guess that it's just possible that the session is timing out. Try making the session longer in the site Global Config and see if the problem goes away.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much