Buy Now
Sign in

Checkbox value not in e-mail

Nidwe1967 , December 03 2010
N
Nidwe1967 6
December 03 2010 #61597
Hi,
I'm a new user and created a very handy form on my homepage. I have one small problem. I have a checkbox in my form with two choices. i called them yes and no.
When selecting one of these boxes and then submitting the form I receive an e-mail. Everything is correct only the choise of the checkerbox does not appear in the e-mail. Instead I see {check0} do I do soemthing wrong?
GreyHead 63.4
December 04 2010 #61602
Hi Nidwe1967,

It sounds as though your checkboxes may not have any values set?

Please post a link to the form so we can take a quick look.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
N
Nidwe1967 6
December 05 2010 #61644
Hi Greyhead, that's true, I have not set any value. Before I started I downloaded and read all your tutorials but I guess I missed something. I only selected two checkboxes and gave them a name. Can't find where to set a value. Becuase the site is still ofline I can't sned the link. Where can I set these values/in which tutorial can I find this. Thanks for your quick responce edwin
GreyHead 63.4
December 05 2010 #61646
Hi Nidwe1967,

Plese copy and paste the Form HTML for the checkboxes here.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
N
Nidwe1967 6
December 05 2010 #61656
Sorry, can't find the code:(
N
Nidwe1967 6
December 05 2010 #61659
I sent you a private message hoping this is the code you want to see.
Thanks in advance for helping me out. edwin
GreyHead 63.4
December 05 2010 #61665
Hi Nidwe1967,

Thanks for the code - a bit more than I actually needed.

But I don't see any checkboxes in your form - that's probably why they aren't outputting any results.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
N
Nidwe1967 6
December 06 2010 #61678
I used the formwizard and dragged and dropped the checkbox in my form.
Labelled them yes and no and I on the website I can activate one of the boxes.
What can I do more
GreyHead 63.4
December 06 2010 #61680
Hi Nidwe1967,

You have a pair of radio buttons in your form. But their name is radio0, not check0.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
N
Nidwe1967 6
December 06 2010 #61683
You were right. Used the wrong buttons indeed. Solved Thanks
P
pub 2
December 11 2010 #61916
"Nidwe1967":
Hi,
I'm a new user and created a very handy form on my homepage. I have one small problem. I have a checkbox in my form with two choices. i called them yes and no.
When selecting one of these boxes and then submitting the form I receive an e-mail. Everything is correct only the choise of the checkerbox does not appear in the e-mail. Instead I see {check0} do I do soemthing wrong?


I had the same problem

--
GreyHead 63.4
December 11 2010 #61919
Hi pub,

And have you fixed it?

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
P
pub 2
December 11 2010 #61920
yes, after reading Your post
S
shah.sphere 6
May 16 2013 #311226
I have the same problem... when I check Show Data, the data for checkbox field is empty...
GreyHead 63.4
May 18 2013 #311283
Hi shah.sphere,

Please drag a Debugger action into the On Submit event, then submit the form and post the debug - including the 'dummy emails' results here.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much