Buy Now
Sign in

Firefox crash [unsolved] // Template bugs [solved]

kenshinleo , February 28 2009, 16:19
K
kenshinleo 7
February 28 2009, 16:19 #24903
Hi !

Good work on this component. But I have a problem with my Chronocomments template. In a blog or article view, this is how the comment form looks like :ChronoComments 1.2 bug.jpg

I don't understand why ... You can find my website here (it is in French) : http://www.lyonhoshi.com

Thanks for your help !
Attachments
ChronoComments 1.2 bug.jpg
ChronoComments 1.2 bug.jpg
(19.59 KiB)
6687 Downloads/Views
GreyHead 64
February 28 2009, 16:27 #24904
Hi kenshinleo,

You have to login to see the comments form :-(

This is a css problem of some kind . . .

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
K
kenshinleo 7
February 28 2009, 16:44 #24908
Sorry, I change the settings to let the guests post a comment. Change done !
admin 28
February 28 2009, 22:40 #24919
for some reason all Chronocomments js and css files are not loaded, did you get any errors when you installed ? please reinstall the component and let us know!

Regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
K
kenshinleo 7
February 28 2009, 23:39 #24943
When I uninstall the plugin, I had this error message :
The following file cannot be deleted: 'en-GB.plg_content_ChronoComments.ini'


I used the "ChronoComments 1.2 Express Install.zip" to reinstall the component and this message appears :
Add wonderfull comments to your joomla website - AJAX - threaded - Candy
ChronoComments installed succesfully! Its time to configure the component for comments to show correctly, go to Components > ChronoComments > Parameters


This should mean that the install is successful. But the problem is still there ......
admin 28
February 28 2009, 23:54 #24950
well, if so then something is wrong with your folders permissions may be, do you have some FTP program ? can you tell me all teh files and folders under components/com_chronocomments/ ?

cheers
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
K
kenshinleo 7
March 01 2009, 10:56 #24982
That solved it ! Thanks a lot. But now, I have another problem.

Right after I post a comment, it crashes my Firefox session. When I launch it with IE7, it works Do you have any idea ?
admin 28
March 02 2009, 17:36 #25101
No, may be a problem with firefox, my firefox suddenly crashing frequently nowadays!!

Cheers
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
K
kenshinleo 7
March 02 2009, 18:29 #25122
Nope, I try it on 3 different computers and it crashed the same. And no problem with IE7 or IE6. This is really annoying !
GreyHead 64
March 02 2009, 18:30 #25123
Hi both,

My FireFox is OK now - but I did have to do a complete re-install last week :-(

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
K
kenshinleo 7
March 02 2009, 20:39 #25142
re-install of Firefox or the component ? It is quite odd that this problem occured on 3 different computers...
GreyHead 64
March 02 2009, 20:50 #25143
Hi kenshinleo,

Just FireFox - I think some add-ons got confused.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
K
kenshinleo 7
March 02 2009, 21:56 #25149
I uninstall all my Firefox modules and the same thing occured. It is not possible for me to keep this component on my site because the visitors have the same problem and are quite upset that hteir Firefox crashed. I think I have to change my template. But it will take some time. Thank you for your help.
GreyHead 64
March 02 2009, 22:10 #25152
Hi kenshinleo,

I've seen no other reports of this with ChronoComments so there must be something about the way your site is set up that triggers this. I'm afraid that I have no idea what that might be.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
P
petrutm 1
June 13 2009, 07:00 #34516
I encounter the same problem with the latest version of Firefox 3.0.11 but not with IE8 and Chrome. When i submit a comment, Firefox crushes every time.
Can you help? (my site is locally edited right now)
GreyHead 64
June 13 2009, 08:57 #34525
Hi petrutm,

Sorry, it's impossible to give you any useful reply without access to the site.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
K
kenspear 1
July 24 2010, 05:18 #54950
I'm facing the same problem it's frustrating!