Buy Now
Sign in

Save Connections Corrupts File

kkurtz , October 12 2019, 17:59
K
kkurtz 138
October 12 2019, 17:59 #389515
This morning I made a very minor change to one of my connections and clicked save. When I went back in my functions and views were missing. What is going on. I am on Joomla 3.9.12.
admin 28
October 13 2019, 08:16 #389527
You have the latest update installed ? latest CF should be installed after latest CC
Also some server security modules may clear large post data, if a module was enabled recently on your website then it may be responsible!
best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
K
kkurtz 138
October 13 2019, 11:40 #389534
Max,
I am on this version of CC6: Admin-6.0.12 installed 6/19. And this version of CF6: Admin 6.1.4 installed 6/19. I believe I have installed them in the correct order. The latest version of Joomla was installed 9/26. No messages that there are later versions. I haven't installed any other modules lately and I haven't made admin changes to the site in months. Don't know if server security modules have been installed.
How can I get back to normal operations? De-install and re-install?
Thanks,
Karen
K
kkurtz 138
October 14 2019, 21:59 #389564
OK, I am thinking this is not a bug but a virus of some sort.
I just noticed that in the back-end form view some things are missing. I have attached a screenshot of a complete form view from my development site and one from the live site.
Please give me some guidance in how to recover my connections.
Dev site form view:dev_site_form.PNG
Live site form view. No Name field, no content field.
live_site_form.PNG
Attachments
dev_site_form.PNG
dev_site_form.PNG
(43.63 KiB)
119 Downloads/Views
live_site_form.PNG
live_site_form.PNG
(42.29 KiB)
99 Downloads/Views
S
sarel.jvr 1
October 31 2019, 13:20 #389819
I also have a similar issue. Migtating from one server to another where the version of CC is a month or two older. When making changes in the later version breaks the CC
K
kkurtz 138
October 31 2019, 16:33 #389825
I re-installed CC6 and everything is fine.