Buy Now
Sign in

Function Read data not show label

joaoparao , October 04 2019, 13:30
J
joaoparao 18
October 04 2019, 13:30 #389431
Hi,
I don't understand because when I save Read data Function , the label is not showed and the connection with the database not works?
Where is my mistake?!?
Thanks
J
joaoparao 18
October 07 2019, 06:10 #389448
If I use Read data in Function of CC v6 it is not possible to write the name of the function: the Name field does not appear.
I have tried to reinstall both CC and CF and I have mentioned that before installing CF the CC field is present.
Do you have a solution?
Using Joomla 3.9
healyhatman 8
October 07 2019, 11:55 #389452
Reinstall CC, and THEN reinstall CF.
Web developer at SkySpider.com.au - I DO NOT work for ChronoEngine!
Donations: paypal.me/healyhatman
Professional Work: kamron@skyspider.com.au
Custom CF / CC Plugins and Extensions: skyspider.com.au/store
J
joaoparao 18
October 07 2019, 12:00 #389454
I have tried, but not works only for the version 6.0.12 , the previous version its ok.
momentis 430
October 15 2019, 18:53 #389578
I am having this exact problem. Latest versions of CC and CF. There is nowhere to enter or edit a Read Data function name. And the first Read Data function I add does not show a name anywhere, as previous versions did. I have tried reinstalling CC then CF to no avail.
Rickcc-function-name.jpg
T
tonifornes 9
October 15 2019, 20:15 #389579
I am having the same problem since the CC update. We need a solution now, customers are complaining and we cannot give you a solution.
momentis 430
October 15 2019, 20:19 #389580
I looked at the data in the underlying table and cannot even find a name for the connection in the string for that field.
momentis 430
October 15 2019, 20:27 #389581
Here is what I find in the FUNCTIONS field in the table:
{"1":{"type":"read_data","model_name":"tasks","db_table":"#__track_task...
For this same connection, in the VIEWS field I find it starts with:
{"2":{"type":"table","name":"table2"...
Seems like the "name" string should appear after "type" in the FUNCTIONS field as well.
Exceedingly frustrating, as NO connections can be made with this version of CC.
J
joaoparao 18
October 16 2019, 06:52 #389585
Hi guys, my temporary solution is than to installer previous version of CC and CF.
N
Nebreg 5
October 27 2019, 21:58 #389757
Where can I download the previous version?
J
joaoparao 18
October 28 2019, 08:08 #389760
I had kept a copy...
T
Tarrel 12
October 28 2019, 13:34 #389770
I have the same problem over here. One older entry is still working but as soon as I should hit the button Save, the name is gone.
I know that because it reacts this way when I create a copy of this one.
Knipsel.JPG
Attachments
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
(36.5 KiB)
66 Downloads/Views
T
Tarrel 12
November 06 2019, 13:30 #389901
In the end I've reinstalled ChronoConnectivity and now it works again.
I presume that it has something to do with switching the site to another PHP version...
T
tonifornes 9
November 14 2019, 10:11 #389996
I do not understand, the time we have been with this error and no support has given an explanation.