Buy Now
Sign in

Error moving "v6 classic mode" to "new 6.1 designer"

touretteroma , April 28 2019, 17:13
T
touretteroma 71
April 28 2019, 17:13 #386376
Dear all,
I'm triyng to migrate the attached form to the new designer.
A confirmation message says that form has been saved correctly with the new designer, but is not possible to navigate "Views", "Actions" and "Settings" tabs in "Pages" section.
Clicking on "Preview" tab, an error is shown:
Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given in /web/htdocs/www.touretteroma.it/home/libraries/cegcore2/admin/extensions/chronofc/helpers/field.php on line 263
Any suggestion?
Regards
T
touretteroma 71
April 28 2019, 17:42 #386377
About tabs view, actions and settings, the issiue is caused by my HTML tags into the label attribute of a checkbox.
Removing HTML from checkbox solve the issue.
About warning on line 263, it seems a bug related to 2 hidden fields in my form.
Is there a bug concerning hidden fields?
Regards
GreyHead 64
April 29 2019, 10:27 #386391
Hi tourettorama,
Please see this post - and note that Max has fixed it for the next release.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
Fredolino 534
May 05 2019, 16:57 #386543
Hi,
was that already fixed?
I did not have the error message yet. But now the error message is suddenly there:
Warning: array_filter () expects parameter 1 to be array, null given in libraries/cegcore2/admin/extensions/chronofc/helpers/field.php on line 263
It affects all my hidden fields with value data.
F.
admin 28
May 06 2019, 12:20 #386558
 Answer
Hi Fredolino,
It's fixed in the new update 6.1.1
Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!
Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
Fredolino 534
May 06 2019, 14:35 #386574
instantly installed today. Everything's OK again. :-)
Thank you for the quick support.
T
touretteroma 71
May 06 2019, 15:05 #386577
It seems for me that the new 6.1.1 does not save forms correctly: I'm trying to create a new form from scratch, but after saving the form, no field is shown in "view" tabs of the designer.
Please, could you check if you have the same behaviour?
Regards
Fredolino 534
May 06 2019, 16:57 #386582
Yes, it does not save new fields and actions with "Full Save".
healyhatman 8
May 06 2019, 22:08 #386595
Known issue, update coming in a few hours (said on another post)
Web developer at SkySpider.com.au - I DO NOT work for ChronoEngine!
Donations: paypal.me/healyhatman
Professional Work: kamron@skyspider.com.au
Custom CF / CC Plugins and Extensions: skyspider.com.au/store