Buy Now
Sign in

submit button css ignored

vanzini , May 31 2018
V
vanzini 14
May 31 2018 #378066
Hello, I am demoralized !
I am tyring to do a very simple thing but with no result - all I need to do is change the background color of the submit button on hover/focus
I have tried Extra Attrivutes with style as well as Custom CSS, see example
.ui.green.button:hover .ui.green.buttons:hover .button:hover { background-color: #303030 !important; }
I am using the default green - even changed the default hover color from #16ab39 to #303030 within the various ccs files in /httpdocs/libraries/cegcore2/assets/semantic-ui/components.
What is wrong?
many thanks in advance
Rita
healyhatman 5.7
June 01 2018 #378083
have you tried putting it in a "Custom CSS" element?
Web developer at SkySpider.com.au
I don't work for ChronoEngine but I do accept donations paypal.me/healyhatman

You can now copy+paste code from forums
V
vanzini 14
June 01 2018 #378085
yes, this is the content of the Custom CSS:
.ui.green.button:hover .ui.green.buttons:hover .button:hover { background-color: #303030 !important; }
GreyHead 63.4
June 02 2018 #378095
Hi Rita,
Please post a link to the form so we can take a quick look.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
V
vanzini 14
June 04 2018 #378126
Hi Bob,
https://hostingperaziende.it/
please see on lightgreen background button "Richiesta Contatto"
very many thanks in advance
healyhatman 5.7
June 04 2018 #378127
Should be a comma between all those entries buddy.


Not that it's helping, it still won't let me change the color on hover.
Web developer at SkySpider.com.au
I don't work for ChronoEngine but I do accept donations paypal.me/healyhatman

You can now copy+paste code from forums
V
vanzini 14
June 04 2018 #378131
thanks for trying - but comma or not makes no difference
GreyHead 63.4
June 04 2018 #378135
Hi Rita,
This seems to work when I test:
button.#button15 :hover {
background-color: #303030 !important;
}
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
V
vanzini 14
June 04 2018 #378145
Hi Bob, yes it should work - but it does not on me
I want to upload 2 images - but not sure it worked - please let me know if they have not come to you
kind regards
Rita
Attachments
img1.png
img1.png
(7.65 KiB)
101 Downloads/Views
img2.png
img2.png
(17.42 KiB)
107 Downloads/Views
img2.png
img2.png
(17.42 KiB)
102 Downloads/Views
V
vanzini 14
June 04 2018 #378146
sorry - I have changed browser from Firefox to Chrome and now see that my upload are there
V
vanzini 14
June 04 2018 #378148
yes it works in the preview - but not through the site template view which ignores the css entered for this button
GreyHead 63.4
June 05 2018 #378156
Hi Rita,
It looks as if your CSS is not being loaded in the page. Is the CSS action before the Display SEction action? If not please move it up.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
V
vanzini 14
June 05 2018 #378159
Hi Bob, yes I have moved it up (actually I have moved it up and down before on my endless attempts)
kind regards
Rita
Attachments
img2.png
img2.png
(23.53 KiB)
98 Downloads/Views