Buy Now
Sign in

Not scrolling to invalid fields after form submission

ozneilau , May 30 at 05:31
Answered
ozneilau
Hi,
I am just learning ChronoForms v6 and have an issue with a fairly simple Enquiry Form where the page is not being scrolled to invalid field(s) at the top of the form (e.g. required field "First Name" left empty) when the form is submitted with an invalid field.​
If I click on the submit button a second time, the page scrolls to the first invalid field as expected.
The form is at https://www.thetravellinggolfer.com.au/enquiry and I have included the form setup below.
What am I doing wrong?
Thanks in advance,
Neil
enquiry.png
Webilicious Web Design and Development
http://webilicious.com.au
GreyHead
Hi Neil,
I took a look but can't see what is happening. The CF Validation function is simply not called on the first click so something else is being triggered before that happens but I can’t see what that is. Maybe Max has an idea if you ask him through the Contact Us menu above. I checked without the template so it is not anything there that is causing this.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
ozneilau
Thanks Bob, I'll contact Max.
Webilicious Web Design and Development
http://webilicious.com.au
admin
Hi,
This looks like a problem with the latest release only, it should be fixed in the next one!
Best regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
ozneilau
Hi Max,
Thanks very much for the quick response.
Neil
Webilicious Web Design and Development
http://webilicious.com.au