Buy Now
Sign in

Error message

t.grigorescu , May 03 at 20:42
Answered
T
t.grigorescu
Hi everybody,

​Since 10 minutes ago my chronoform6 in website www.chiuvetamobila.ro worked perfectly. Without any changes I am getting an error in Contact me page and I have no idea how to fix it. is this a bug? ​
​ Link to page is: http://chiuvetamobila.ro/index.php/contact  ​
​Error:​
​jQuery(document).ready(function($){        $.G2.boot.ready();      });     setInterval(function(){jQuery.get("http://chiuvetamobila.ro/index.php/contact2");}, 300000);  jQuery(document).ready(function($){    $.G2.forms.invisible();        $('body').on('contentChange.form', 'form', function(e){      e.stopPropagation();      $.G2.forms.ready($(this));    });        $('form').trigger('contentChange');  });    

                             
GreyHead
Hi t.grigorescu,
It looks as though you have lost the <script> tags from that JavaScript code. The code is added from the file /libraries/cegcore2/libs/document.php but there is nothing I can see there that would publish it without the tags.
What changes have you made in your site that mght have affected this?
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
T
t.grigorescu
Hi,
Thank you for you reply.
Will i be able to fix this by reinstaling chronoform ?
T
t.grigorescu
Or i can post here the content of the file ? I did not made any changes ... this is the problem
GreyHead
Hi t.grigorescu,
You might. If you re-install the latest release over the existing installation (do not uninstall) then you will update any files that have changed.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
T
t.grigorescu
Hi Bob,

​Unfortunetly reinstalling did not fixed the error, how can I proceed in this case ?
GreyHead
Hi t.grigorescu,
I do not see any error today on the contact page you linked to.
Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
T
t.grigorescu
Hi Bob,
First of all I want to thank you for your quick responses.
2nd I want to say what caused the issue, maybe other users will encounter it: while adding the Joomla standard particle for Google Analytics it actually causes this error because it's adding a weird <script> tag that messes up the entire code.
Thank you !
Tibi