Buy Now
Sign in

CF6 Save data dont run

Chris1984NRW , November 28 2017
C
Chris1984NRW
Hi,

I would like to write form data in a db.
A Table already exists in the db with the same names like the textfields in my form
Attached you'll find a screenshot from my save data:


I press the Button but in my db is no data.
I already set a Debugger by onsuccess and failed by the submit Event. but I dont see the results from the Debugger

What do I wrong?
admin
Hi Chris,

This action is inside the form "submit" event ? could you please post a screenshot of the submit event structure ?

Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
C
Chris1984NRW
Yes it is
admin
Hi Chris,

Which message appears on the website ?

Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
C
Chris1984NRW
Hi Max,

nothing.
After clicking the button, the loading animation will be displayed for a short time and then the form including data will be displayed again
GreyHead
Hi Chris,

It sounds as though the Validation is failing.

In the On Fail event there you have the Message *after* the Event Loader action so it will never show.

Bob
ChronoForms technical support
If you'd like to buy me a coffee or two, thank you very much
C
Chris1984NRW
Hi Bob,

thank you very much.
Sometimes the solution is so easy.
I take the save data direct in the submit area and now the data would be saved in the DB.

Thanks a lot!

Chris