Buy Now
Sign in

New Version v2.0.4

paxx , October 04 2017
paxx
Hi
When I updatetd to the new version (on test site on local wamp) it breaked the forum.
No categories and no forum showed up.

Anyone else had this problem?
If the problem can be solved why worry?
If the problem can't be solved, worrying will do you no good.
admin
Hi paxx,

It's because of the new validation limit, a maximum of 3 parent forums only can be used on the unvalidated version.

But I can provide you with a free validation key for your forum because you are a long time contributor.

Best regards,
Max
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
paxx
Hi Max

Thank you very much I really appriciate that.

Best Regards
Stephen
If the problem can be solved why worry?
If the problem can't be solved, worrying will do you no good.
admin
Hi Stephen,

For this please send me a message using the "Contact" page and include the domain name detected by ChronoForums in your admin area.

Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!
Jeroenvanadrichem
Stephen, so the only way to keep this forum "usable" is to buy it suddenly after I've been using it for some time now?
admin
Hi Jeroen,

Please send a message using the contact page to get a free key for one domain.

Best regards
Max
If your main question got answered then please mark the answer using the button!​
​Please let us know if you have any problems with the new forums text editor, we appreciate your feedback!